BENIADA DHE ËMBËLSIA E SAJ, KAQ BUKUR DUKET NË IMAZHIN E FUNDIT

BENIADA DHE ËMBËLSIA E SAJ, KAQ BUKUR DUKET NË IMAZHIN E FUNDIT
Beniada është shumë aktive në rrjetet sociale sidomos pas daljes së saj nga Big Brother VIP.

Gjatë qëndrimit në shtëpi ajo fitoi një audiencë të madhe.
E pas daljes, modelja ka vendosur të qëndrojë në Shqipëri.

Ajo është kaq e ëmbël dhe në secilin postim na e transmeton energjinë e mirë që e karakterizon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.