Beniada Na Prezanton Me Vëllain E Saj, Kaq I Bukur Qenka!

Duket se Beniada pati shumë fat në karrierë, por nuk mund të themi të njëjtën gjë për jetën private, në daljet e saj publike dhe në evente, modelja seksi nuk shoqërohet nga një partner, por nga vëlla i saj Albano.
Paparaci i “Panorama Plus” ka fotografuar Beniadën në një event të zhvilluar në Tiranë, ku ndryshe nga shumica e grave që morën pjesë, vihet re që modelja nuk është e shoqëruar një partner, por nga vëllai i saj, Albano Nishani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.