Beniada Pyet Djemtë E Big Brother: Përse I Duhet Gjeli Pulave?

Vëllai i madh’ ka futur brenda shtëpisë disa kafshë, për të cilat duhet që të kujdesen banorët. E sigurisht që në mesin e tyre nuk mund të mungonin pulat, të cilat kanë hapur një bisedë mjaft interesante mes disa prej banorëve.

Teksa ndodhej e ulur me Arbërin dhe Eltonin në sallon, Beniada shprehet: “Pula nuk ka nevojë për gjelin për të bërë vezën, e bën vetë”. Kaq mjaftoi që banorët të diskutonin rreth kësaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.