BËRLLOGU “GUFON” NË NJË SHKOLLË NË PEJË, PAMJE TË MJERUESHME

Shkolla Fillore dhe e Mesme e Ulët “Fan S. Noli” në fshatin Kryshec të Komunës së Pejës është në gjendje të mjerueshme.

Në disa pamje të dërguara nga një lexues i Indeksonline, shohim që mbeturinat janë të pranishme në çdo hapësirë të shkollës.

Kjo përveç që është e pahijshme, është edhe mjaft e dëmshme për shëndetin e nxënësve dhe mësimdhënësve.

Leave a Reply

Your email address will not be published.