BESNIK QAKA SHKRIHET PRANË TË BIJES

Këngëtari i shumë hiteve, Besnik Qaka, është nga ata emra që publiku ua do zërin fuqishëm.

Ai, ka një karrierë të gjatë në botën e muzikës, ku bashkë me “NRG Band” e kanë konfirmuar shumë herë suksesin.
Këngëtari i njohur nga Peja, është bashkëshort dhe baba i lumtur i dy fëmijëve, që herë pas here i prezanton edhe në rrjete sociale.

Në këtë foto, këngëtari shihet duke shkëlqyer pranë të bijes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.