Big Brother do të ketë edhe Kosova, ja kur do të nis

Kosova shumë shpejtë do të ketë një format të ri.

Formati “Big Brother” po zgjerohet në një treg të ri mediatik, duke u transmetuar për herë të parë në territorin e Republikës të Kosovës, pas marrëveshjes me Banijay Rights.

Tashmë është zyrtare se marrëveshja mes Banijay, Artmotion dhe KlanKosova do të sjellë edicionin Big Brother VIP për herë të parë në Kosovë, në sezonin e ardhshëm televiziv.

Leave a Reply

Your email address will not be published.