Big Brother Merr Vendim Të Papritur, Kaq Para Do Të Marrin Finalistë

Është marrë vendim që finalja e Big Brother Vip të shtyhet.
Në shtëpinë e Big Brother Vip kanë arritu tre zarfa, një i kuq i zi dhe i bardhë.

Të tre ishin suprizë për banorët të cilët i dëgjuan këto për herë të parë.

Zarfi zi kishte në përmbajte shtyerjen e finales nga 14 ja nar me 18 sh kurt. Zarfi i kuq -10 mije euro për çdo finalist, si dhe zarfi i bardh biletat e kthimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.