BIG MAMA PËRLOTET TEKSA FLET PËR BABANË E NDJERË: KUR NUK E KE, ËSHTË SHUMË K EQ

Këngëtarja e njohur shqiptare, Big Mama, i është bashkuar jurisë së rubrikës “Vajzat me kordele” në “E Diell”, ajo u prek derisa dëgjoi historinë e njërës prej konkurrenteve, së cilës i dha po ashtu edhe disa këshilla.

Artistja nga Maqedonia tregoi se ka qenë shumë e lidhur me të atin, ndërsa i tha se është me fat që është gjallë dhe që e ka pranë

Leave a Reply

Your email address will not be published.