Biznesmeni shqiptar me jetë luksi dhe nuk ndalet me bamirësi

Së fundmi emri i tij ka qarkulluar mjaft në media shkaku i shantazheve, por të cilat arriti t’i hedh poshtë me fakte dhe procedurë ligjore.
Udhëtimet dhe luksi nuk kanë të ndalur për të, shkruan “Kosovarja”.

Fisnik Syla nuk ndalet duke vizituar vende të ndryshme në botë dhe hotele të rangut të lartë, por asnjëherë nuk e ndalë dorën kur është në pyetje bamirësia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.