Bleona Qereti dhe Evi Kokalari në gjyq? Ja për çka e aku zon këngëtarja

Këngëtarja Bleona Qereti dhe aktivistja Evi Kokalari rre zikojnë të përballen në gjy katën e Shteteteve të Bashkuara të Amerikës.

Avokati i Qeretit, Marc. E. Kasowitz që njihet gjerësisht edhe si një prej avokatëve të ish-Presidentit Donald Trump, i ka dërguar një letër Kokalarit, ku e akuzon atë për shpifje dhe i kërkon të ndalet

Leave a Reply

Your email address will not be published.