BLERIM DESTANI URON MBRETËRESHEN E TIJ PËR DITËLINDJE

Blerim Destani është ylli i kinematogrfisë evropiane, imazh i famshëm, por edhe një personazh tejet i përfolir i showbizit.

Aktori shqiptar me famë në botë, ka një debulesë të madhe për të ëmën, e që është edhe pika e tij e dobët.

Blerim Destani, sot e ka uruar nënë në ditëlindjen e saj dhe urimin e ka shoqëruar me një foto të saj, aktori, disa herë në evente të ndryshme, ngjarje me rëndësi e premiera filmash, është parë në krahët e të ëmës, që njëherit është edhe personi më i shtrenjtë për të.

Leave a Reply

Your email address will not be published.