BORA VAZHDON TË PRANOJ DHURATA EDHE NJË DITË PAS DITËLINDJES

Ditëlindja e Borës u komentua mjaftë shumë dje, gjatë gjithë ditës pati lajme nga më të ndryshmet.

Dhuratar dhe suprizat për të nuk munguan, mirëpo ajo po vazhdon të pranoj akoma dhurata nga adhruesit dhe të afërmit e saj.
Në InstaStory, ajo po shpërndanë akoma imazhe të dhuratave të saj ku po dominojnë lulet.

Aq tq bukura janë lulet të zhedhura me shumë kujdes për Borën e bukur./Kosovarja/

Leave a Reply

Your email address will not be published.