Bora Zemani e tepron me ndërhyrjen që ka bërë në fytyrën e saj!

Është komentuar shpesh se prezantuesja e njohur e televizionit, Bora Zemani, ka disa ndërhyrje në pamjen e saj të jashtme.

Se vit pas viti ka ndryshuar shumë, kjo është mese e dukshme.

dukshme.https://video.gjirafa.com/embed/booora-mp4

Edhe Bora ka dashur të ketë buzë mishtore dhe të fryera, gjë të cilën e ka arritur përmes mbushjes, shkruan kosovarja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.