Bora Zemani iu përgjigjet komenteve negative për rikthimin me Donaldin

Ndjekësit kanë shpërthyer në komente jo dhe aq të këndshme për moderatoren. Disa i kanë akuzuar të dy për lojë, ndërsa disa të tjerë mendojnë që Bora nuk duhet ta kishte falur Donaldin.

Nisur nga kjo, ajo ka publikuar një video në Tik Tok me një mesazh të fortë për të gjithë komentuesit. “Nëse ti nuk mund të thuash diçka të bukur, më mirë mos thuaj gjë fare”, thuhet në audion e përdorur nga Bora.

Leave a Reply

Your email address will not be published.