BORA ZEMANI NDAN VIDEON MË TË ËMBËL ME TË BIRIN: MAMI TI MË DHE JETËN, UNË DO TË JAP BOTËN

Na ndajnë edhe dy ditë nga Viti i Ri dhe urimet në rrjetet sociale janë të shumta.

Një video shumë të bukur ka shpërndarë edhe moderatorja, Bora Zemani, e cila shfaqet me të birin Arborin.

Ata kanë eksploruar borën në vende të ndryshme nga Tirana në Paris.

Mirëpo, ajo ç’ka ka tërhequr më shumë vëmendje është një

Leave a Reply

Your email address will not be published.