Bukuroshja shqiptare e punësuar në Dubai sqaron “gojët e liga”: Kam punuar 13 orë në ditë dhe…

Lea Legisi ka sqaruar sot eksperiencën e saj të shumëpërfolur në Dubai. 24-vjeçarja sqaroi njëherë e mirë gojët e liga, duke shpjeguar se në Dubai ka shkuar me miratimin e prindërve dhe nuk ka punuar në pozicione apo në punë “të pahijshme”, siç e kanë përfolur. Bukuroshja që u bë e njohur për publikun në “She’s On Top” sqaroi arsyen pse ka shkuar në Dubai. LEXO ME TEPER DUKE E HAP DHE MERR KON.TAKTIN E KESAJ BUKUROSHE

“Punoja 13 orë në ditë në temperaturë 45 gradë Celsius”, tregoi Lea për punën e saj të parë si supervizore ne Legoland, teksa ishte pjesë e “Ftesë në 5” me Bieta Sulon, për të. E pyetur nga Bieta, ajo pranoi se në fillim është paguar 1500 euro, por më pas ka përfituar edhe nga rritja në detyrë. Ajo madje tha se i vjen të qa jë kur kujton fillimet e vështira të punës. Vitet e fundit kanë shkuar vajza shqiptare për të punuar në Dubai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.