Burri Ië Gruan Ѕht atzënë Me Borxhe Të Mëdha Dhe Ikën Nga Ѕhtepia, Por Ajo Qe Pa Në Furrën E Re I Ndryshoi Jetën Рërgjithmonë(Video)

Pavaresisht se ne cilen kohe ne jetojme, dhe pavaresisht ngjarjeve te shumta qe po degjojme, ne ende kemi shpresa dhe besojme thelle se ne bote ka akoma njerez te mire qe duan te ndihmojne.

Amanda ishte gruaja per te cilen ben fjale kjo histori. Ajo dhe burri i saj Santi kaluan dy vite bashke duke u angazhuar neblerjen dhe rregullimin e shtepise se tyre te endrrave.

Pastaj u perpoqen te lindin femije per 3 vjet me radhe dhe kur me ne fund Amanda mbeti shtatezene. Mirepo kur gjithcka po shkonte mire, mjaftoi nje momejt dhe u sh emb e gjitha.

Leave a Reply

Your email address will not be published.