Burri Ndahet Nga Gruaja Për Refugjaten 22-Vjeçare Nga Ukraina Që Erdhi Të Jetojë Me Ta

Një baba i dy fëmijëve nga Britania e Madhe, ka braktisur partneren e tij pasi ra në dashuri me një refugjate ukrainase 22-vjeçare, e cila erdhi të jetonte me ta për t’i shpëtuar luf.tës. Tony Garnett, 29 vjeç dhe partnerja e tij Lorna, 28 vjeç, morën Sofia Karkadym në fillim të majit, por vetëm 10 ditë më vonë martesa e tyre në dukje e lumtur, u prish pasi ai u arratis me refugjaten ukrainasr.

Leave a Reply

Your email address will not be published.