Burri Nga Vlora : Gruaja Nuk Më Bën Fëmijë, Kam Marrë Një Vendim Të Vështirë, Përlotet ….

Ama ne kemi shpresë që një ditë do të ndodhë mrekullia. Por prapë edhe pse nuk kemi fëmijë, unë kam vendosur që gjithmonë sa t’kem frymë do të jem vetëm me nusen time në krah. Ajo është e sjellshme, gojëëmbël, e zgjuar e mbi të gjitha ma qan tavën e krapit. Zoti ndoshta ka rezervuar për ne të dy tjetër mision në këtë jetë dhe dua t’i them asaj që je gjëja më e bukur dhe me vlerë në jetën time. Dashuria jonë është e pamasë dhe me ndihmën e zotit një ditë do të kemi në krahë fëmijën tonë. Por edhe nëse jo, unë do të jem gjithmonë në krahun tënd e shtrenjta ime. Faleminderit nëse ma postoni se e di që do t’i bëhet shumë qejfi se ju lexon çdo darke”, shkruan ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.