Buzëqeshje Më Të Ëmbël Se Djali I Shpatit Dhe Selvijes Nuk Keni Parë

Buzëqeshje më të ëmbël se djali i Shpatit dhe Selvijes nuk keni parë

Selvije Jao dhe Shpat Kasapi u bënë prindër para disa muajsh.
Derisa po e shijojnë jetën e të qënurit prindër, dyshja po bëjnë edhe postime të ndryshme me vogëlushin e tyre, shkruan “Kosovarja”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.