Buzhala: “Mirë jau kemi ngulë shqiptarëve të Maqedonisë, le t’i hapin sytë te kufini

Pas vendimit të Qeverisë së Kosovës ku pa tre vaksina nuk mund t’a kalojnë kufirin shtetasit e huaj që dëshirojnë të hynë në Kosovë kanreaguar edhe gazetari Berat Buzhala, ai shkruan:

“ Mire jau kemi ngule shqiptareve te Maqedonise, te Shqiperise dhe te Lugines me qet vendimin e fundit mos me i lane me ardhe ne Kosove pa tri doza te va ksines. Le t’i hapin syte te kufini .”

Leave a Reply

Your email address will not be published.