Ç mendet” këngëtarja shqiptare, poston foto nga dushi

Miqtë e saj iu përgjigjen menjëherë mesazhit, duke komentuar poshtë fotove me zemra dhe fjalë të bukura për këngëtaren.

Përveç mesazhit për ndjekësit, Fureira ka zbuluar dhuratën e që i dashuri i saj futbollist i bëri për Shën Valentin, një buqetë me trëndafila të kuq dhe një letër ku shkruhet “Te amo Eleni” (Të dua).

Leave a Reply

Your email address will not be published.