Ç mendet moti! Ky është vendi që është “pushtuar” nga erërat e forta, del videoja që po thyen rrjetin

Erërat e fuqishme që kanë kapluar Poloninë orët e fundit dhe përkeqësimi i kushteve atmosferike ka bërë që në Poloni të shkaktohen shumë dëme materiale.

Siç shihet edhe nga pamjet që ilustrohen në vijim, vendi në fjalë është “mbërthyer” nga erërat e fuqishme si asnjëherë më parë.
Videon mund ta shikoni ne

Leave a Reply

Your email address will not be published.