Çaji I Mahnitshëm Që Ndihmon Në Luftën Kundër Alergjive Të Stinës

Njerëzit alergjikë kanë nivele të larta antitrupash, të cilat kur ndërveprojnë me polenin apo mykun aktivizojnë disa rruaza të bardha speciale të gjakut. Këto rruaza çlirojnë histaminë që nxit simptomat alergjike.

Prevalenca e alergjive stinore në botë është shumë e lartë. Këto alergji ndodhin në kryesisht në periudha të caktuara të vitit. Simptomat e këtyre alergjive janë: teshtimat, bllokim dhe rrjedhje të hundëve, kruarje të syve, kollë të thatë, lodhje apo astma. Trajtimet kundër alergjive stinore janë farmaceutike por edhe natyrale. Në këto të fundit, përdoren kryesisht, barishte, erëza dhe bimë mjekësore.

Leave a Reply

Your email address will not be published.