ÇFARË E BËRI BASHKË BLEONA QERETIN ME RAMUSH HARADINAJN?

Shumë shpesh jemi dëshmitarë të miqësive mes artistëve dhe politikanëve.

E një miqësi që nuk e kemi ditur më herët është edhe ajo mes Anita Haradinajt dhe Bleona Qereti.
Këngëtarja shqiptare e njohur edhe ndërkombëtarisht, Bleona Qereti së fundi ka qëndruar në familjen Haradinaj.

Këtë vizitë ajo e ka bërë publike përmes imazheve të cilat i ka postuar në llogarinë e saj në Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published.