Çfarë është “Fantazma e Kievit”? Shfaqet papritur, go det dhe zhduket! (VIDEO)

Ndërsa pushtimi në shkallë të gjerë i Rusisë në Ukrainë është në ditën e dytë, nuk kanë munguar pretendimet dhe kundërpretendimet për situatën në lidhje me luftën ajrore që po ndodh atje.

Deri më tani, provat konkrete aktuale të avionëve të humbur në aksion, qoftë rus apo ukrainas, kanë qenë të kufizuara, për të mos thënë të pakta, raporton abcnews.al.

Leave a Reply

Your email address will not be published.