Çfarë Ka Ndodhur Me Luanën? Shfaqet Në Këtë Gjendje Të Rënduar

Përmes projektit të saj më të ri, ajo ka inkurajuar njerëzit ta duan veten për atë që janë dhe të mos demoralizohen nga gjykimet e të tjerëve.

Pak më parë, Luana ka ndarë në Instagram, dy foto, ku në të parën shfaqet e buzëqeshur, ndërsa në të dytën pa grim, përtej filtrave dhe në gjendje të rëndë emocionale. Kështu, moderatorja ka bërë dallimin mes Instagramit dhe jetës reale.

“Cfare jemi ne instagram vs cfare jemi ne te vertete… Ne kurre nuk e dijme cfare fshihet pas nje buzeqeshje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.