ÇIKAT E PRISHTINËS”, JEHONA SOPI E VESA LUMA REALIZOJNË NJË FOTOSESION SË BASHKU

Të dyja kanë filluar rrugëtimin si këngëtare qysh në mosha të reja duke u bërë më pas mjaft të kërkuara në tregun muzikor.

Të dyja po ashtu shquhen për vokalin e tyre të artë me interpretime të pazëvendësushme e shumë këngë të bukura.

Vesa dhe Jehona janë edhe shoqe mjaft të mira jashtë skenës, gjë që e kanë dëshmuar mjaft shpesh.
Së fundmi ato kanë realizuar një fotosesion unik me poza mbresëlënëse.

Leave a Reply

Your email address will not be published.