Cila kategori perfiton nga 100€ shtesa ne muajin dhjetor?

Pensionistët dhe skemat sociale kosovarë në muajin Nën. tor përfituan nga 100 euro shtesa, si pjesë e masës së Qeverisë. Megjithatë, kjo nuk do të vlejë për muajin e fundit të këtij viti kalendarik,

pra Dh. jetor, përcjell 07 Press. Gjithsesi, kryeministri Kurti ka thënë se me buxhetin e ri, të miratuar mbrëmë e që kap shifrën prej 2.7 mi liardë euro, kanë paraparë që asnjë pension mos të jetë nën 100 euro

Leave a Reply

Your email address will not be published.