Cila kategori perfiton nga 140€ shtesa ne muajin Janar SHIKO

Pensionistët dhe skemat sociale kosovarë në muajin Nëntor përfituan nga 140 euro shtesa, si pjesë e masës së Qeverisë.

Megjithatë, kjo nuk do të vlejë për muajin e fundit të këtij viti kalendarik, pra Dhjetor, përcjel

Gjithsesi, kryeministri Kurti ka thënë se me buxhetin e ri, të miratuar mbrëmë e që kap shifrën prej 2.7 miliardë euro, kanë paraparë që asnjë pension mos të jetë nën 140 euro

Leave a Reply

Your email address will not be published.