Cila Makine Kalon E Para? Kujdes. Shume Po Gabojne

Klubi i famshëm gjerman i automobilave ADAC i është përkushtuar punës dhe edukimit për përmirësimin e sigurisë në trafik për më shumë se 100 vjet

Fjala është për klubin më të madh të adhuruesve të automobilave në Evropë, i cili mbledh 18 milionë anëtarë, si dhe klubin më të madh të motoçiklistëve, i cili ka të anëtarësuar rreth 1.5 milionë motoçiklistë.

Në faqen e vet në Facebook, ADAC publikon vazhdimisht detyrat e testimit të trafikut, duke i lënë ndjekësit të ofrojnë një zgjidhje, transmeton Telegrafi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.