Çiljeta përgjigjet sinqerisht: Jetoj me tre burra

Çiljeta: Jetoj me tre burra.

E ftuar mbrëmjen e sotme në “Goca dhe Gra”, Çiljeta tha se e do shumë familjen dhe ka vendosur t’i përkushtohet, duke lënë mënjanë karrierën. Ajo tregoi se dy djemtë duhen shumë me njëri tjetrin, dhe djalin e Albanit e do njësoj si të sajin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.