Çka po paralajmërojnë Rita e Fidani me këtë vallëzim?

Valës së bashkëpunimeve ju kanë bashkëngjitur edhe dy artistët tjerë Rita Haziri dhe Fidan Gashi.

Dyshja përmes një postimi në rrjetin social Instagram kanë paralajmëruar për bashkëpunimin e radhës.

Kënga do të publikohet në ora 18:00 me datë 3 qershor të këtij viti, e shumë detaje për këngën nuk ka dhënë dyshja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.