ÇMIME MARRAMENDËSE NË DASMA? KËNGËTARJA TREGON SHIFRËN MË TË LARTË

Arinda Gjoni është këngëtarja shqiptare që më së shumti këndon live në vende të ndryshme të diasporës.

Gjatë programit ‘Abc e Pasdites’, Ermal Peçi e pyet për fenomenin tashmë të zakonshëm që ndodh mes pronarëve të lokaleve dhe këngëtarëve ku pagesat apo rezervimet për të kënduar live varen nga klikimet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.