Çmimi i naftës po “prek qiellin”, kryeministri Rama reagon për herë të parë: Po bëhet Iuf të prej vërteti

“Si ka mundësi që edhe pse çmimi i naftës po rritet, nuk ka asnjë reagim dhe se vetë kryeministri nuk është i shqetësuar për këtë fakt”, ka qenë pyetja e një ndjekësi.

Rama në përgjigjen e tij është shprehur se sharjet nuk janë argumente dhe se për rritjen e çmimit të naftës. Ai më tej shprehet se tashmë secili e ka idenë se në çfarë kohe po jetohet, ndërsa shtron pyetjen se çfarë lidhje ka Rusia me çmimet e energjisë dhe naftës?

Leave a Reply

Your email address will not be published.