Çmimin nuk e fitoi , por Donaldi bën gjestin e madh pas daljes nga ‘Big Brother VIP’

Donald Veshaj ka reaguar për herë të parë pas daljes nga “Big Brother VIP”. Ai ka publikuar në Instagram një video falenderuese për të gjithë personat që e kanë votuar.

Donaldi gjithashtu ka vendosur të bëjë një gjest shumë të veçantë, ndonëse nuk e fitoi çmimin e madh. Ai ka thënë se do të ndërtojë 4 shtëpi për njerëzit në nevojë, 2 shtëpi në Shqipëri dhe 2 në Kosovë. Aktori i ka bërë thirrje dhe fituesit, Ilir Shaqirit, që t’i bashkohet nëse dëshiron.

“Unë vërtetë nuk e fitova çmimin e madh, 100 mijë euro por unë kam vendosur që ato 100 mijë euro t’i shtoj nga vetja ime për të ndërtuar 4 shtëpi për njerezit në nevojë, dy shtëpi në Kosovë dhe dy në Shqipëri. 100 mijë euro që do t’i vendos nga vetja ime sepse është më e pakta që mund të bëj për njerëzit që më kanë përkrahur. Patjetër do kisha dëshirë të ftoja dhe fituesin, të cilit i uroj fitoren, që ndoshta të më bashkohet në këtë nismë për këtë komb që na ka mbështetur. Nëse do dhe ti mund të vish me mua”, shprehet Donaldi në video.

Leave a Reply

Your email address will not be published.