Ç’po Ndodh? Shqipëria Preket Nga I ufta, Anija Ruse Mbërrin Në Portin E Durrësit

Në kulmin e san ksioneve që Perëndimi ka vënë ndaj Rusisë për shkak të suImeve të saj në Ukrainë, një anije me grurë që ishte nisur para 13 ditësh mbërriti dje në orët e para të mëngjesit në Portin e Durrësit.

Në bordin e anijes ndodhen 3030 tonë grurë rifuxho, të cilat janë në proces shkarkimi mësohet nga burimet zyrtare të portit të Durrësit. Ngarkesa nga ky vend duket se do të jetë e fundit, pasi importuesit pohuan se kanalet e tregtare të Rusisë dhe Ukrainës janë të bIIokuara që kur Iufta nisi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.