Dashuria I Mbijeton Çdo Gjëje/ Njihuni Me Çiftin Shqiptar Që U Martuan Pas 65 Vitesh Bashkë

Ai zbuloi detajet, se si u ndjenë gjyshërit dhe se si u prit nga publiku.“Këtë ide e kam pasur fillimisht unë, por ra pandemia dhe nuk u realizua. Janë bërë tre sete me gjyshërit. Herën e parë para 3 vitesh kanë qenë skeptikë se për një çift 90-vjeçar është shumë e vështirë.Ndërsa herën e tretë më mirë. Për veshjen është kujdesur Valdrin Sahiti, ndërsa për look-un Sellma dhe Kaci. Ka qenë një ceremoni me përkujtu datën kur ata janë martuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.