Dasma kthehet në një fushëbetejë, dasmorët gjuajnë edhe me karrige njëri-tjetrin (VIDEO)

Teksa palët po përplaseshin me shqelma, ata hodhën karrige mbi njëri-tjetrin. Teksa karriget fluturonin në ajër, në sallë u bënë njoftime se po vinte po licia, përcjell Klankosova.tv

Ndërkohë që përleshja u mbyll me ndërhyrjen e po licisë, shumë të plagosur u dërguan në spitalet e qytetit nga ekipet mjekësore dhe u trajtuan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.