Dasmë madhështore, kështu duket në vello të bardhë Marigona Krasniqi

Një dasmë e madhe është organizuar sonte në kryeqytet.

Sonte në Prishtinë po mbahet ceremonia e martesës së çiftit të njohur.

Marigona Krasniqi, fotomodele e njohur dhe Robin Krasniqi, kampion i boksit po e kurorëzojnë dashurinë e tyre me martesë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.