DELFINA KRASNIQI ME TË SHOQIN ÇIFTI MË I BUKUR NË SHESH

DELFINA KRASNIQI ME TË SHOQIN ÇIFTI MË I BUKUR NË SHESH
Prezantuesja e programit të mëngjesit në “RTK”, Defina Krasniqi, është ndër imazhet më të bukura të ekranit.

Prej vitesh në televizion, por thuajse asnjëherë e përfshirë në vorbullen e thashethemeve mëdiatike.

Dëlfina, është bashkëshorte dhe nënë e lumtur.
Sot, në 14 vjetorin e pavarsisë, Delfina dhe bashkëshorti i saj Artan Behrami, dukeshin për mrekulli.

Leave a Reply

Your email address will not be published.