Demaskohet Bora Zemani, Ish-Konkurrenti Tregon Si Mashtroi Në Emision

Hysen Ramaj folur dhe për eksperiencën e tij në “Për’puthen”.
Ai ka treguar për një mashtrim të prezantueses Bora Zemanit, në bashkëpunim me produksionin.

Sipas Hysenit kur Bora ka thënë se Alvisës i erdhi një mesazh me një video, ku i kërkohej të dilte nga programi ky është komplet mashtrim se po të kishte ndodhur dhe po ta kishte parë vërtetë Bora në celularin e saj ata do ta tregonin si çdo gjë tjetër që tregojnë.Po e vërteta sipas tij është se ata nuk treguan kurrë asnjë provë.Hyseni tregoi se familjarët e Bashkimit e telefonuan para se Bashkimi të ndahej.

Leave a Reply

Your email address will not be published.