Deri 10 Mijë Euro Gj obë Nëse Rriten Çmimet!

Deri 10 mijë euro gjobë nëse rriten çmimet!

“Për tregtarët e mëdhenj, dënimi arrin deri në 10 mijë euro”, tha ministri i i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi, transmeton TV21.

Kjo do të ndodh për ata tregtarë që do të rrisin çmimet në kundërshtim me vendimin ka hyrë në fuqi sot, ku kufizohet marzha e produkteve ushqimore.
Bekteshi gjithashtu siguron se edhe nëse këto ditë ka pasur rritje të lehtë të çmimeve dhe tërheqje produkteve, sërish të njëjtat do të kthehen në gjendjen fillestare, siç parashihet në vendim

Leave a Reply

Your email address will not be published.