Deri Më Sot, Pothuajse Gjithmonë E Keni Hedhur Lekurën E Mollës : Por Pa E Ditur Që Ajo Shëron 1 Problem Mjaft Të Përhapur Dhe

Deri më sot, pothuajse gjithmonë e keni hedhur lekurën e mollës : Por pa e ditur që ajo shëron 1 pro blem mjaft të përhapur dhe

Hipertensioni konsiderohet të jetë një “sëm. undje e heshtur”. Ajo su. lmon shumë njerëz në ditët e sotme për shkak të st. resit, dietës së dobët dhe pirjes së duhanit. Disa nga sim.pto.mat më të zakonshme janë të vjellat, dhi mbje koke të rënda, marrje mendsh dhe prob leme me shikimin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.