Derisa po argëtohet në maksimum, Tuna i bën ‘’diss’ Patrisit nga Turqia

Një “girls trip” sigurisht që është i mbushur me përplot situata komike dhe plot atmosferë.

Në një moment, Tuna duket të ketë eksperimentuar pak edhe me pjesën e instrumenteve, duke i “hyrë në territor” Patrisit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.