Dhimbje Madhe! La Jetim Djalin 1 Vjeç, Shuhet Mes Rrugës Shqiptari Në Zvicër

Një 33-vjeçar, Gjelbrim Jasiqi nga Kosova ka humbur jetën në një ak sident në Zvicër. Familjarët kanë njopftuar se ai la prapa babanë, nënën, gruan, djalin një vjeç dhe dy motra.

“Pas një ak sidenti në Zvicër humbi jetën nipi im – djali i motrës – Gjelbrim Jasiqi në moshën 33-vjeçare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.