DHURATA BËN KËTË NDRYSHIM NË PAMJEN E SAJ, SA NDRYSHE PO DUKET

Dhurata Dora, është njëra nga këngëtaret më të dashura shqiptare, ajo ka kohë të gjatë se është në skenën muzikore, e këngët e saj ka qenë jashtëzakonisht të suksesshme.

Hitet e saj ka qenë zakonisht në bashkëpunime, këngë të cilat janë dëgjuar anë e mbanë botës.

Përveç jetës profesionale, ajo është komentuar shumë edhe për pamjen dhe ndryshimet që ka pasur ndër vite.

Së fundmi ajo ka bërë një ndryshim në pamje, ku i ka drejtuar flokët, në të vërtetë duket si një loçkë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.