Dielli lind në Kiev pas një nate të gjatë luf timesh

Dielli ka lindur në Kiev pas një nate të gjatë luftimesh mes pushtuesit rus dhe ushtrisë ukrainase që po kërkojnë të mbrojnë kryeqytetin. Shpërthime dhe të shtëna armësh janë dëgjuar deri në ora 06:00 të mëngjesit.

Mes orës 2 deri në 4 të mëngjesit, ekipet e CNN ra portuan se kishin dëgjuar shpërthime të forta në perëndim dhe në jug të qytetit. Menjëherë pas kësaj, videot nga dëshmitarët okularë treguan shpër thime në veriperëndim të qytetit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.