Dikur i çme ndte vajzat me pamjen e tij, nuk do e besoni si duket sot

Edhe pse kanë kaluar vite nga transmetimi i telenovelës indiane “Bidaai”, sërish publiku i mban mend shumë mirë personazhet dhe historinë e veçantë që trajtonte. Një nga rolet kryesor të këtij seriali ishte edhe Ranviri, vëllai bukurosh i Alekut pas të cilit vajzat çmen deshin.

Roli i Ranvirit e bëri aktorin Kinshuk Mahajan shumë të famshëm në disa vende të botës ku “Bidaai” u transmetua, mes tyre edhe Shqipërinë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.