DJ DAGZ ME LOT NË SY FLET ME EINXHEL SHKIRËN NË LIDHJEN DIREKTE NË STUDIO, JA ÇFARË I THA AI

Einxhel Shkira ka realizuar në lidhje LIVE me banorët e Big Brother VIP, moderatrja ka treguar se gjendja e saj shëndetësore është e mirë dhe ka falenderuar banorët për kujdesin ndaj saj.

Derisa në anën tjetër, Dj Dagz është parë në studio me lot në sy, derisa i ka thënë Einxhelit se është ndjerë i pafuqishëm kur e ka parë se çfarë ka ndodhur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.